WordPress

Världens vanligaste plattform för webben

WordPress är världens mest använda CMS (Innehållshanteringssystem). Sedan 2003 har WordPress utvecklats från en enkel plattform för bloggare till ett redskap för precis all webbpublicering.

WordPress är vanligt vid allt från den enklaste blogg till en komplicerad ehandelsplats med tusentals produkter.

Öppen källkod

WordPress är baserad på öppen källkod. Det innebär att tekniken ligger för allmän beskådan på internet. Därmed är den också gratis att använda för vem som helst. Lättåtkomligheten har skapat en gigantisk, global användarbas vilket leder till snabb teknikutveckling.

Idén med öppen källkod går ut på att man generöst och utan ersättning delar med sig av sina framsteg på nätet. Delning bidrar också till att skapa ett gemensamt mål: att arbeta för att WordPress ska behålla sin starka position.

Kostnadseffektivt

Att utveckla en e-handelsplattform från start är både tids- och resurskrävande. Att arbeta tillsammans med experter på en redan stabil och utvecklad grund med färdiga funktioner är däremot både tids- och kostnadseffektiv. Och tack vare att Magento har en så stor användarbas är eventuella problem och buggar redan upptäckta och fixade vilket ger dig en hög driftsäkerhet.

Stabilt och säkert

Eftersom WordPress är så stort, är det också väl attackerat – dvs väl testat. Tusentals utvecklare jobbar dagligen på att hitta och täppa till säkerhetshål. Alla jobbar för att systemet ska vara så driftsäkert och stabilt som möjligt vilket gör att du som väljer att arbeta med oss alltid kan känna dig trygg.

Sökmotorsoptimerat (SEO)

Optimering av webbplatsen för sökmotorer är inte längre en eftertanke, det är en självklarhet. Här är WordPress lysande redan från start med optimerade sökvägar till innehållet. Vi ser till att ni har alla möjligheter att själva optimera titlar, texter och bildinnehåll för att synas så klart som möjligt.


Vi vårdar din plattform

Precis som all annan mjukvara, behöver WordPress vårdas så den inte blir sårbar. H2 förvaltar webbplatser i WordPress och ser till att uppdateringar kommer på plats och håller inkräktare ute. Ni kan då fokusera helt och hållet på innehållet istället.

Alla våra WordPress-kunder har inte bara en skräddarsydd framsida för besökaren, utan även skräddarsytt administrationsgränssnitt för maximal användarvänlighet.


Vill du veta mer om våra WordPress-tjänster? Tveka inte att kontakta oss redan idag!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.