/* */

H2 går ur Koneo, in i GibonH2 har under många år varit en del av Koneo-kedjan. Vid årsskiftet gick vi ur Koneo-kedjan och har startat, tillsammans med nio andra företag runt om i Sverige, en ny organisation: Gibon.

Gibon är en entreprenörsdriven, medlemsägd företagsgrupp som ska hjälpa små och medelstora företag runt om i landet att lyckas med sin digitala transformation.

Gibon erbjuder digitala lösningar till små och medelstora företag runt om i Sverige. Det kan dock ibland vara svårt att hitta rätt kompetens och få en nära relation till en leverantör som förstår ens verksamhet och utmaningar. Det är här Gibons breda kompetens i kombination med redan etablerade och lokala förankring kommer in.

Alla medlemmar har olika kompetensområden och affärsmodellen bygger på att vi nyttjar varandras spetskompetenser mellan kontoren. Det innebär att vi både kan ha en lokal närvaro och en stor bredd i vårt erbjudande, säger Mia Åslander, marknadschef för Gibon.

Gibon har från start tio medlemmar, tillsammans 130 medarbetare och en omsättning på mer än 300 miljoner. Gruppen har en tydlig tillväxtstrategi, där man genom att addera nya kontor till Gibon-gruppen kommer att växa både geografiskt och kompetensmässigt. Målet är en omsättning på 1,5 miljarder om fem år.

Läs mer på Computer Sweden.